GECOMBINEERDE BEZOEKEN

BPS22 werkt samen met andere musea en toeristische infrastructuren om voordeeltarieven aan te bieden aan hun bezoekers:

BPS22 + CENTRALE + MIMA

Aan de hand van een uitgebreide tentoonstelling en een platform voor actie en reflectie verkent RESISTANCE vanuit een thematische invalshoek de manier waarop contestatie en verzet aanwezig zijn in de essentie van de kunstwerken. Het project stelt een dialoog voor tussen historische werken van 1968 en eigentijdse creaties van Belgische en internationale kunstenaars. Het is een uitnodiging om stil te staan bij deze formidabele ontluiking die zich rond 1968 afspeelde en waarmee de hedendaagse kunst nog altijd nauw verbonden is. Met GET UP, STAND UP ! biedt het MIMA 450 protestaffiche en objecten van mei 1968. Met de snedige titel US OR CHAOS wordt de unieke privécollectie a/political bij BPS22 voorgesteld in een expositie rond orde en chaos. Onder het curatorschap van Becky Haghpanah-Shirwan, directrice van de collectie a/political, brengt US OR CHAOS samen soms monumentale, dan weer minimalistische, zij het bijzonder krachtige veertigtal werken.

BPS22 werkt samen met CENTRALE for contemporary art en MIMA - Millenium Iconoclast Museum of Art om voordeeltarieven aan te bieden aan hun bezoekers. Op vertoon van een voucher en een toegangsbewijs tegen de volledige individuele prijs van een van deze tentoonstellingen ontvangt de bezoeker een korting van 4 € aan de kassa van de andere twee tentoonstellingen!

Uniek tarief en niet cumuleerbaar met andere kortingen. Op vertoon van het toegangsticket van een van de partnermusea/sites (volle prijs).

GECOMBINEERDE INDIVIDUELE BEZOEKEN

Haal het maximum uit een bezoek aan BPS22 en bezoek ook andere musea van de stad Charleroi aan een voordelig tarief. Alle bezoekers die hun toegangsticket voor BPS22 betaalden aan het volle tarief, kunnen onze partnermusea bezoeken aan een voordeeltarief en vice versa:

  • BPS22 + Bois du Cazier en Musée du Verre : 12€ (in plaats van 14€)
  • BPS22 + Musée de la Photographie van Charleroi : 11€ (in plaats van 13€)

Uniek tarief en niet cumuleerbaar met andere kortingen. Op vertoon van het toegangsticket van een van de partnermusea/sites (volle prijs, zelfde dag). 

GECOMBINEERDE GROEPSBEZOEKEN

  • BPS22 + Distillerie de Biercée of Thuin/Fluide

Het programma L'art... de Thuin à Charleroi laat toe om het bezoek aan de tentoonstellingen van BPS22 te combineren met een geleid bezoek aan de Distillerie de Biercée of de middeleeuwse stadjes Thuin en Fluide, als onderdeel van een kunstparcours. Met een 3-gangen streekgerechtenmenu in een van de deelnemende restaurants.  Vanaf 34,50€ per persoon (op basis van 25 personen).

Inlichtingen, voorwaarden en reservaties
Office de tourisme van Thuin: +32 71 59 54 54 - thuin@thuintourisme.be

  • BPS22 + Le Bois du Cazier

Een programma dat cultuur koppelt aan erfgoed en dat u de toegang tot en het geleid bezoek aan BPS22 en het Bois du Cazier aanbiedt voor slechts 15€ per persoon (op basis van 10 personen).

Inlichtingen, voorwaarden en reservaties
Le Bois du Cazier: +32 71 29 89 30 - reservation@leboisducazier.be
BPS22: +32 71 27 29 89 - sophie.pirson@bps22.be                       

BEZOEK EN HOTELOVERNACHTING > GROEPEN + INDIVIDUEN

  • BPS22 + Novotel Charleroi Centre

- De individuele klanten van de het Novotel Charleroi Centre krijgen toegang tot BPS22 aan het groepstarief van 4€ in plaats van 6€. Bij reservatie vooraf kunnen individuele klanten ook genieten van voordeeltarieven voor de overnachting, ontbijt en toegang tot BPS22. Eenpersoonskamer : 89€ / Tweepersoonskamer : 99€.

Inlichtingen, voorwaarden en reservaties
Novotel Charleroi : +32 71 28 28 11 - HB134-re@accor.com

  • BPS22 + Hôtel Ibis Charleroi Centre Gare.

- De individuele klanten van de het Ibis Hotel Centre Gare in  Charleroi krijgen toegang tot BPS22 aan het groepstarief van 4€ in plaats van 6€. Bij reservatie vooraf kunnen individuele klanten ook genieten van voordeeltarieven voor de overnachting, ontbijt en toegang tot BPS22. Eenpersoonskamer: 69€ / Tweepersoonskamer:79€.
- Groepen van meer dan 12 personen kunnen op aanvraag genieten van een  speciale aanbieding per persoon voor een overnachting in het Ibis Hotel Charleroi Centre Gare (op basis van een tweepersoonskamer), met ontbijt en toegang tot BPS22 (exclusief gids).

Inlichtingen, voorwaarden en reservaties
Ibis Charleroi: +32 71 20 60 60 - H2088-FO@accor.com

Onder voorbehoud van beschikbaarheid bij BPS22 en onze partners